Mai füstölgésem

Annyira jó érzés néha társasházban lakni. Egy családi házban nem feltétlenül kelnék arra, hogy a felettem lakó szomszéd hajnali 8-kor(!!) néhány tenyerestalpas kollega segítségével nekiáll kibontani az ablakait, gondolom műanyagra cserélés szándékával. Természetes, hogy kb. egy órányi kínlódás után – amit visszaalvásokkal, és anyázással töltöttem el – felkeltem. Ekkor persze – mintegy varázsütésre – abbahagyták a furkálást, meg a nehéz fadarabok kidobálását az ablakon. Kábé az az eset, mint amikor az eső rákezd, amikor kilépsz a házból, de mihelyst fedett helyre érsz eláll. Ha már egyszer két hétre munkanélkülivé avanzsáltam magam, akkor legalább had élvezzem már ki! Most hogy ezeket a sorokat írom már síri csönd van, de már nem vagyok álmos. Fakk.

Kategória: Régi post  Tag(ek)):
Követheted a válaszokat az RSS 2.0 feed-en keresztül. Írhatsz hozzászólást, vagy trackback-elheted a saját oldaladról.
8 hozzászólás
  1. Tsyga szerint:

    Tudom már, hogy miért nem írnak ide többen… Mert nem reagálsz minden kommentre… 😛 😀

  2. JonC szerint:

    köszi az újabb offot!
    amúgy no comment… 🙂

  3. Tsyga szerint:

    Ok, szóval ez egy blog, ahova szeretnéd, hogy írjanak kommenteket, de ha nem neked tetsző dolgot írnak, akkor az már nem is jó. Demagóg vagy. 😀 Egyébként amikor me gnem offolok, akkor meg nem reagálsz rá, lásd előzőekben amikor intelektuális akartam lenni, és témábavágóan ajánlottam neked egy ellenutópiát… És hogy ne legyen off: a műanyag ablak nem feltétlenül egészséges. 😛 😀

  4. Tsyga szerint:

    És a helyedben én megbecsülném engem, hogy legalább kommentelek, nem úgy mint a többi passzív olvasó.:D

  5. JonC szerint:

    @Tsyga:
    Hülyeségeket írsz. Ha a témához kapcsolódóan írnál nekem nem tetsző dolgot, és azért ugatnálak le, akkor jogos lenne a felvetésed, de az, hogy mindenféle offal teliszemeteled a blogot azért had szóljak már rád. A mai első kommented bőven ez a kategória.
    Amúgy meg hol van az megírva, hogy minden kommentre köteles vagyok válaszolni? Bazmeg, gyere fel msn-re, ott beszélgethetünk, de ez egy blog kommentelőrésze, itt nem az a dolog lényege, hogy chateljünk!
    Amúgy köszi a könyvötletért, be fogom szerezni, de még egyszer: ne várd el, hogy mindenre válaszoljak, arra ott az msn. Köszi.

  6. JonC szerint:

    @Tsyga: ha offolni akarsz inkább ne kommentelj.

  7. Tsyga szerint:

    Jó, rendben. Részemről akár ki is moderálhatod az off hozzászólásokat… Bár ezek szerint én nem értem a blogolás lényegét. Lehet ezért is nem él már a blogom. 😀 Sőt ezt is kimoderálhatod… De msn-en fenn sem vagy… 😛 na, mindegy… véleményem szerint egy honlap adminjának, vagy egy blogírónak -jó házigazda módjára- rendszeresen éreztetni kell az olvasóival, hogy interaktív az a blog… különben meg nem kellenek kommentek… szerintem… de Te tudod… És bocs az OFF-okért, tényleg moderáld, ha zavarnak, nem fogok megharagudni. (bár az, hogy “teliszemeteled”, kicsit erős volt, de ezentúl nem fogom…)

  8. zolifun szerint:

    höhö gay

Írj kommentárt!

XHTML: Használhatod ezeket a tag-okat: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Témaváltó


      Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_theme_switcher() in /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-content/themes/WP_redlight/sidebar.php:6 Stack trace: #0 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/template.php(790): require_once() #1 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/template.php(725): load_template('/home/raktahu1/...', true, Array) #2 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/general-template.php(136): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-content/themes/WP_redlight/single.php(57): get_sidebar() #4 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/raktahu1/...') #5 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/raktahu1/...') #6 /home/raktahu1/public_html/regiblog/index.php(17): require('/home/raktahu1/...') #7 {main} thrown in /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-content/themes/WP_redlight/sidebar.php on line 6