Egy két napos post…
(Az alábbi szösszenet még kedden, július 21.-én íródott igazándiból)
Kedves drága webszolgáltatómnak, az Intrex-nek hála ezt a postot most teljesen offline módon, Jegyzettömbben (na jó, Notepad++-ban, de csak mert tudvalevőleg hülye vagyok) vagyok kénytelen megírni. Holnap mondjuk teljesen jó lesz egy elegáns kontrolcékontrolvé után csak feltolni a szerverre a kész szöveget, kifejezett örömmel tölt el majd a gondolat, hogy mindenféle erőlködés, meg szóismétlés, ill. egyéb fogalmazási hiba keresgélés nélkül lesz új post a blogon. Most jut eszembe, jó lenne, ha valaki mindig megírná helyettem a dolgokat, és nekem csak a ‘Publikál’ gombra kéne kattintanom minden esetben :)
Mindenesetre olyan dél környékén elszállt a blog, azóta senki se látta. Én is csak fészbúkon tudtam közzétenni egy szösszenetet amelyben kifejtem, hogy meg lesznek analizálva tejszínen a fent említett cég munkatársai, de úgy fest, hogy a fenyegetőzésem még ezen a kései esti órán is pusztába kiáltott szóként aposztrofálandó, mivel az oldalam még mindig egy talányos “error/error403.php” hibaüzivel fogadja a kedves látogatókat. Szóval kicsit már kezdek ideges lenni, de Dave írt nekik egy “ugyanmámiazistenaszavan” tartalmú levélkét, bízzunk benne, hogy lesz foganatja is.
Amúgy nem elég, hogy ez történt, még az adatvinyóm is túlmelegedett pár perce, konkrétan olyan forró, hogy alig bírtam megfogni. Gondolom ez nem tesz annyira jót neki, sőt szegényem le is állt. Ez nem probléma (mivel csak zenét nem tudok most róla hallgatni, apropó, ma néztem, 17 NAPNYI muzsika foglal helyet rajta :) ), de csak reménykedni tudok, hogy – kihűlve – újra fog indulni. Most ott hever szegényem az ágyamon, és sűrűn cserélem rajta a vizes borogatást, ahogy anyukámtól tanultam.
Szóval szivat a technika, viszont legalább ma is jól töltöttem a délutánom, ugyanis megint bejártam ezt a csodás várost kissé biciklivel. Hoztam bő 4 litert az általam annak idején már egekig magasztalt ún. keserű vízből (ami egy helyi kútból folyik a főiskola mellett, és had tegyem hozzá, hogy szerintem inkább savanyú, mindenesetre jópár fokkal finomabb a helyi vezetékes víznél), továbbá kicsit megint bővítettem a helyismeretemet némi eltévedés segítségével. Megint megvolt a WTF-érzés, amikor kibukkantam egy ismert kereszteződésnél (kábé fél óra kevergés után) egy totál más irányból, mint sejtettem volna, és néhány percbe bizony beletellett mire beorientáltam magam, hogy akkor most merre is van a haza :)
Most visszaraktam a vinyót (már csak langyos volt), és meglepődve tapasztaltam amikor a gépházhoz értem, hogy elég meleg az oldalsó burkolat. Hmm, lehet hogy nem is kéne visszarakni, mert még megfő más is? Amúgy itt szeretnék egy perc néma öö… üres sorral megemlékezni Zoltán barátom gépéről, amely három napja döntött úgy, hogy hosszas szenvedés után felforralja magát, és csendben megadta magát az enyészetnek. Látnotok kellett volna a srácot, amikor meglátván engem egyből azzal támadott be, hogy tud-e AMD-s procit kezelni a gépem, és utána látni a csalódást az arcán, amikor közöltem hogy nem :) Akkor nyugodott meg kissé, amikor megtudta, hogy PCI-E-s videokártyákat tud fogadni az alaplapom, szóval azt le tudjuk nálam tesztelni, hogy működik-e, avagy az is hőgutát kapott.
<egy percnyi üres sor helye>

Hja igen, és öröm az ürömben, hogy – valami isteni sugallat hatására – ma délelőtt csináltam egy biztonsági mentést a postokról, szóval nem veszett el semmi, se kommentárok, se tagek, se semmi :) Szóval ha beüt a legrosszabb eset, és elszállt a blog (ami azért érdekes lenne), akkor se veszett el semmi, max a sok szarakodás a kinézetével (szavazások, blogfelhő, ilyesmik). Az már eleve felháborító, hogy hogyan engedheti meg magának egy szolgáltató, hogy ennyi ideig hagyjon lepihenni az egyik oldalt, amelyet ő hostol (mert ugye lehetett volna ez egy üzleti weboldal is, mondjuk egy webáruház, és ilyen esetben bizony durva bevételkiesést eredményezett volna ez a manőverük), de azt azért nem hiszem, hogy ezt a postot már nem az immortal-net-es címen fogjátok olvasni… Ha meg igen, akkor erősen el fogok gondolkodni azon, hogy megveszem a raktalicska.hu címet, és önállóan fogom csinálni az egészet. Az is biztos viszont, hogy nem az Intrexnél…

Kategória: Régi post
Követheted a válaszokat az RSS 2.0 feed-en keresztül. Írhatsz hozzászólást, vagy trackback-elheted a saját oldaladról.
Írj kommentárt!

XHTML: Használhatod ezeket a tag-okat: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Témaváltó


      Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_theme_switcher() in /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-content/themes/WP_redlight/sidebar.php:6 Stack trace: #0 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/template.php(790): require_once() #1 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/template.php(725): load_template('/home/raktahu1/...', true, Array) #2 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/general-template.php(136): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-content/themes/WP_redlight/single.php(57): get_sidebar() #4 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/raktahu1/...') #5 /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/raktahu1/...') #6 /home/raktahu1/public_html/regiblog/index.php(17): require('/home/raktahu1/...') #7 {main} thrown in /home/raktahu1/public_html/regiblog/wp-content/themes/WP_redlight/sidebar.php on line 6